Στόχος της επιχείρησής μας ήταν και είναι το κρέας που παράγουμε να είναι ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
Μετά το 2000 οι διατροφικές κρίσεις οδήγησαν στην ανάγκη μιας μεγάλης αλλαγής όσον αφορά τον τρόπο παραγωγής, σήμανσης και διακίνησης του μοσχαρίσιου κρέατος γενικότερα. Η αλλαγή αυτή μας οδήγησε το 2003 να εντάξουμε την επιχείρησή μας «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΟΥΤΙΟΥΚΑ» στο σύστημα της πιστοποίησης και να συνεργαστούμε  στην Ελλάδα με τον Ο.ΠΕ.ΓΕ.Π. (AGROCERT) του υπουργείου ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ στο μέτρο 5:1 με την ένδειξη «ΚΡΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ», που αναγράφεται πάνω στο καρτελάκι που συνοδεύει το κρέας από το σφαγείο στο κρεοπωλείο. ΄Ετσι βοηθούμε τον καταναλωτή να το αναγνωρίζει ευκολότερα.
Επίσης το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ» είναι ενταγμένο στο μητρώο εκτροφέων με την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ».
Σκοπός της επιχείρησής μας είναι το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ»κάθε χρόνο να αναπτύσσεται και να εδραιώνεται περισσότερο στην Ελληνική αγορά. Επίσης θέλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό αίσθημα  ευθύνης στο να παράγουμε συνεχώς νόστιμο, υγιές, ασφαλές και εγγυημένο μοσχαρίσιο κρέας που θα κάνει τον καταναλωτή να το προτιμά περισσότερο.

Τι είναι ο AGROCERT

agrocertΟ AGROCERT είναι Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.), με διακριτικό τίτλο AGROCERT είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος υπό την εποπτεία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Ν.2637/98).